Traktorproducent ser bedre salg og overskud - aktien stry...

19. maj 2017 - 13:25

Amerikanske Deere, der er bedst kendt for sin produktion af traktorer og landbrugsmaskiner under navnet John Deere, løfter forventningerne til hele 2017 ved regnskabet for andet kvartal 2016/17,

Deere ser nu et nettooverskud for hele året på 2,0 mia. dollar mod tidligere 1,5 mia. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News ventet et overskud mellem 1,56 mia. dollar i 2017.

Investorerne tager godt imod meldingerne og sender aktien op med 8,3 pct. på formarkedet.

Deere hæver prognosen på grund af tegn på bedring i efterspørgslen på landbrugsmaskiner - særligt i Sydamerika - skriver Bloomberg.

Dermed kan salget blive løftet med 9 pct. i regnskabsåret. Tidligere lød forventningen på 4 pct. salgsvækst.

Deere havde i andet et kvartal en omsætning på 7,26 mia. dollar. Det var en snert lavere end ventet, da analytikerne havde sat næsen op efter en omsætning på 7,27 mia. dollar.

/ritzau/Finans

Tilbage


Markeds- og finansnyhederne på Sydinvest.dk
Sydinvest er blandt Danmarks største investeringsforeninger. Hos Sydinvest overvåger vi værdipapirmarkederne verden over via nyheder fra finansmarkederne. Sydinvest tilbyder 39  forskellige afdelinger, der dækker de fleste investorers behov. Sydinvest gruppen har over 75.000  investorer, der tilsammen har investeret en formue på 52  milliarder kroner. Vil du vide mere om investering i aktier, obligationer og værdipapirer, er du velkommen til at kontakte Sydinvest.
Sydinvest garanterer ikke for, at indholdet af materialet er korrekt og fyldestgørende. Sydinvest påtager sig ikke noget ansvar i forhold til dispositioner, der er foretaget i tillid til ovenstående nyheder, og investorer opfordres til at søge professionel rådgivning forud for enhver værdipapirinvestering.