01. apr. 2015 kl. 15:20
1469 visninger

Ajourført prospekt

Sydinvest har den 1. april ajourført foreningens prospekt. De væsentligste ændringer kan læses nedenfor.

De væsentligste ændringer i vedlagte prospekt er:

Projektet er ajourført med tal fra den offentliggjorte årsrapport for 2014.

"KL" indgår i alle afdelingernes navne i overensstemmelse med de senest godkendte vedtægter. "KL" betyder, at bestyrelsen har mulighed for at etablere andelsklasser i afdelingerne.

De nuværende afdelinger Dannebrog KL, International KL, HøjrenteLande KL og HøjrenteLande Lokal Valuta KL er noteret på Nasdaq Copenhagen. Afdelingerne fortsætter som noteret på Nasdaq Copenhagen med samme ISIN i nyoprettede DKK-andelsklasser med navnene Dannebrog A DKK, International A DKK, HøjrenteLande A DKK og HøjrenteLande Lokal Valuta A DKK.

Generelt er prospektet tilpasset, så der tages højde for de etablerede andelsklasser.

Beskrivelsen af den typiske investor er præciseret for de enkelte afdelinger.

Afdelingerne Mellemlange Obligationer KL og Mellemlange Obligationer AKK KL indgår i foreningens fælles prospekt. Ved etableringen af disse afdelinger havde de separate prospekter. Disse to afdelinger skifter benchmark.

Afdeling Europa skifter navn til Europa Ligevægt & Value i overensstemmelse med de seneste godkendte vedtægter. Navneskiftet understøtter et gennemført skift i investeringsstrategien.

Omkostningsstrukturen i administrationsaftalerne er tilpasset, så omkostningerne fastsættes individuelt på afdelings- og andelsklasseniveau.

Herudover er der foretaget redaktionelle ændringer.

Som en konsekvens af navne- og benchmarkændringerne ovenfor er central investorinformation ajourført for alle foreningens afdelinger og andelsklasser. De ajourførte central investorinformationer kan ses på foreningens hjemmeside.

 

Læs meddelelsen her

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

1
Baseret på 1 anmeldelser

Mest læste artikler

Skal vi holde dig orienteret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyt fra investeringsmarkedet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet