22. feb. 2021 kl. 12:38
3916 visninger

Ajourførte brochurer

Flere af vores brochurer er netop opdateret og kan nu bestilles eller downloades fra hjemmesiden.

Brochurerne kan findes på sydinvest.dk/materiale

Guide til Årsopgørelsen 2020

Guiden er en hjælp til investorer som har brug for en nem oversigt over beskatning af de enkelte afdelinger, samt henvisninger til SKATs rubrikker for anføring på årsopgørelsen.

Investeringsmuligheder i Sydinvest

Oversigten giver indsigt i hele Sydinvest investeringsunivers og en dybere beskrivelse af investeringsmulighederne, universet byder på. Brochuren indeholder desuden historiske afkast og udbytter, samt risikoklasse og anbefalet investeringshorisont.

Sydinvest Verden Lav Volatilitet Indeks

Med brochuren om Sydinvest Verden Lav Volatilitet indeks får du indsigt i fondens opsætning, indeksets historiske performance og kendetegn, samt de særlige skatteforhold, som fonden er omfattet af. 

Værdipapirfonden Sydinvest

Brochuren giver et overblik over værdipapirfondens blandede fonde, både hvad angår risiko og historisk afkast, men også rammer og investeringsmuligheder.

Investering i højrentelande

Højrentelande er et af Sydinvests flagskibe. Denne brochure er med til at informere investorer om aktivklassens risiko, performance, Sydinvest investeringstilgang, og indeholder nu også Højrentelande ESG.

Hvis du har spørgsmål vedr. brochurerne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 7437 3300 eller si@sydinvest.dk 

Af markedskonsulent Mick Olsen, Sydinvest.

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

1,4
Baseret på 7 anmeldelser