17. mar. 2017 kl. 13:55
2153 visninger

Ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sydinvest

Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sydinvest, onsdag den 12. april 2017 kl.10.00. Generalforsamlingen afholdes Peberlyk 4, 6200 Aabenraa.

Dagsorden

  1. Forslag fremsat af bestyrelsen
    a. Afdeling Afrika KL fusioneres ind i afdeling Globale EM-Aktier KL som angivet i de offentliggjorte fusionsdokumenter. Afdeling Afrika KL ophører efter fusionen
  2. Bestyrelsen bemyndiges til at foretage sådanne ændringer i foreningens vedtægter, som måtte blive påkrævet af offentlige myndigheder herunder Finanstilsynet som betingelse for godkendelse af det vedtagne.
  3. Eventuelt.

Stemmeret og dagsorden
Ethvert medlem af foreningen har ret til at deltage i generalforsamlingen, såfremt vedkommende senest 5 bankdage forinden har bestilt adgangskort efter forevisning af dokumentation for besiddelse af andele i foreningen. Stemmeret kan kun udøves for de andele, som en uge før generalforsamlingen er noteret på vedkommende medlems navn i foreningens bøger. Adgangskort bliver fremsendt mellem tre og seks dage forud for generalforsamlingen.

Fusionsplan og redegørelse, forslag til ændrede vedtægter, vurderingsmandserklæring samt årsrapport for Sydinvest har været fremlagt på foreningens kontor og på hjemmesiden www.sydinvest.dk siden den 9. marts 2017.

Aabenraa den 17. marts 2017

Bestyrelsen for
Investeringsforeningen Sydinvest
Hans Lindum Møller
formand

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

Vær den første til at anmelde

Mest læste artikler

Skal vi holde dig orienteret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyt fra investeringsmarkedet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet