10. nov. 2020 kl. 14:45
1448 visninger

Ekstraordinær generalforsamling i Sydinvest International KL

Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sydinvest, afdeling International KL, tirsdag den 1. december 2020 kl.10.00. Generalforsamlingen afholdes Peberlyk 4, 6200 Aabenraa.

Dagsorden
 
Forslag fremsat af bestyrelsen
 
1) Andelsklassen International Bonds B EUR d i afdeling International KL afvikles efter LIF § 109, og samtlige andele indløses i forbindelse med afviklingen. Indløsningen forventes at ske til lukkekurs indre værdi pr. bevis den 4. december 2020 som indberettes til VP-Securities, som forestår udbetalingen til investorerne.
 
2) Andelsklassen International W DKK d i afdeling International KL afvikles efter LIF § 109, og samtlige andele indløses i forbindelse med afviklingen. Indløsningen forventes at ske til lukkekurs indre værdi pr. bevis den 4. december 2020 som indberettes til VP-Securities, som forestår udbetalingen til investorerne.
 
 
3) Eventuelt.
 
 
Stemmeret og dagsorden
Ethvert medlem af foreningen har ret til at deltage i generalforsamlingen, såfremt vedkommende senest 5 bankdage forinden har bestilt adgangskort efter forevisning af dokumentation for besiddelse af andele i foreningen. Stemmeret kan kun udøves for andele i de berørte andelsklasser i punkt 1 og 2, som en uge før generalforsamlingen er noteret på vedkommende medlems navn i foreningens bøger. Adgangskort bliver fremsendt mellem tre og seks dage forud for generalforsamlingen eller udleveres ved døren.
 
Dagsorden vil være fremlagt på foreningens kontor til eftersyn for medlemmerne senest 8 dage før generalforsamlingen og på hjemmesiden www.sydinvest.dk, www.sydinvest-engros.dk og www.sydinvest.de samt  www.sydinvest.com.
 
Bestilling af adgangskort/fuldmagt.
Adgangskort kan bestilles ved henvendelse til Syd Fund Management A/S.
 
Ønsker du i stedet for fremmøde at give fuldmagt til bestyrelsen eller tredjemand kan dette ske ved henvendelse til Syd Fund Management A/S på si@sydinvest.dk. 
 
Eventuelle fuldmagter skal være afgivet senest den 24. november 2020 kl. 23.59.
 
 
Aabenraa den 10. november 2020
 
Bestyrelsen for 
Investeringsforeningen Sydinvest
 
Hans Lindum Møller
formand

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

3,5
Baseret på 2 anmeldelser

Skal vi holde dig orienteret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyt fra investeringsmarkedet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet