USA/tendens: Home Depot står til kølig modtagelse i surt ...

14-11-2017 14:03:00

Det amerikanske aktiemarked går en sløv tirsdag i møde, da investorerne holder igen med at fylde mere risiko på porteføljerne som følge af usikkerhed om Trump-regeringens skattepakke, der ikke er forhandlet på plads. Det skriver Marketwatch.

Republikanerne i de to politiske kamre i USA - Repræsentanternes Hus og Senatet - har offentliggjort hver sit bud på en skatteplan, som mangler at blive forhandlet på plads, men mandag kunne Wall Street Journal fortælle, at der er indgået en foreløbig aftale om at lette vise regler i finanssektoren.

Omkring en time før åbningen tirsdag ser markedet ud til at falde 0,1-0,2 pct. for de tre toneangivende aktieindeks, S&P 500, Nasdaq og Dow Jones. Mandag steg de tre indeks 0,1 pct.

Forud for åbningen har Home Depot, der er verdens største byggemarkedskæde, offentliggjort regnskab for tredje kvartal, og her var resultaterne hjulpet af de to orkaner, som ramte USA i august og september.

Salget steg 7,9 pct., mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet en vækst på 5,4 pct. Overskuddet per aktie beløb sig til 1,82 dollar og overgik dermed prognosen på 1,82 dollar.

Home Depot opjusterer forventningerne til 2017 og sigter nu efter en indtjening på 7,36 dollar per aktie mod tidligere 7,29 dollar. Aktien falder alligevel små 1 pct. i formarkedet.

Blandt de mindre aktier er der fokus på restaurantkæden Buffalo Wild Wings, som har udsigt til at stige omkring 25 pct. fra start oven på en historie i Wall Street Journal.

En kapitalfond står klar til at byde 2,3 mia. dollar for kæden, som på aktiemarkedet var værdisat til 1,8 mia. dollar mandag aften.

/ritzau/Finans

Tilbage


Markeds- og finansnyhederne på Sydinvest.dk
Sydinvest er blandt Danmarks største investeringsforeninger. Hos Sydinvest overvåger vi værdipapirmarkederne verden over via nyheder fra finansmarkederne. Sydinvest tilbyder 38  forskellige afdelinger, der dækker de fleste investorers behov. Sydinvest gruppen har over 75.000  investorer, der tilsammen har investeret en formue på 52  milliarder kroner. Vil du vide mere om investering i aktier, obligationer og værdipapirer, er du velkommen til at kontakte Sydinvest.
Sydinvest garanterer ikke for, at indholdet af materialet er korrekt og fyldestgørende. Sydinvest påtager sig ikke noget ansvar i forhold til dispositioner, der er foretaget i tillid til ovenstående nyheder, og investorer opfordres til at søge professionel rådgivning forud for enhver værdipapirinvestering.