USA/tendens: Regnskaber ses udløse kurstæsk til JC Penney...

11. august 2017 - 15:11

Efter torsdagens store fald på de amerikanske aktiebørser peger futures på en stabilisering fra åbningen fredag og stort set uændrede indeks.

Futures på S&P 500-indekset ligger en halv time før åbningen 0,1 pct. højere, efter at det underliggende indeks torsdag faldt hele 1,5 pct. som følge af den hårde retorik mellem Donald Trump og Nordkorea.

Selskabsspecifikt kommer der fokus på Snap, der står bag chattjenesten Snapchat og torsdag efter børstid fremlagde et regnskab for andet kvartal, som var svagere end forventet.

Selskabets omsætning endte på 181,7 mio. dollar mod de ventede 185,8 mio. dollar blandt analytikerne ifølge Bloomberg News, og i formarkedet fredag falder aktien 11,8 pct.

Der er også lagt op til store kurssmæk til aktien i chipproducenten Nvidia, der i formarkedet er faldet 6,7 pct. i kølvandet af det regnskab, som selskabet kom med torsdag aften.

Hovedtallene i regnskabet fra Nvidia var ellers bedre end ventet. Indtjeningen per aktie landede på 1,01 dollar, hvor analytikerne ifølge Bloomberg News havde estimeret 0,82 dollar.

Stormagasinkæde JC Penney er også under pres på formarkedet og falder 23,6 pct., efter at selskabet har leveret røde tal på bundlinjen i andet kvartal.

Detailgiganten fik et underskud på 9 cent per aktie, mens analytikerne ifølge Bloomberg News blot havde regnet med et tab på 4 cent.

/ritzau/Finans

Tilbage


Markeds- og finansnyhederne på Sydinvest.dk
Sydinvest er blandt Danmarks største investeringsforeninger. Hos Sydinvest overvåger vi værdipapirmarkederne verden over via nyheder fra finansmarkederne. Sydinvest tilbyder 38  forskellige afdelinger, der dækker de fleste investorers behov. Sydinvest gruppen har over 75.000  investorer, der tilsammen har investeret en formue på 52  milliarder kroner. Vil du vide mere om investering i aktier, obligationer og værdipapirer, er du velkommen til at kontakte Sydinvest.
Sydinvest garanterer ikke for, at indholdet af materialet er korrekt og fyldestgørende. Sydinvest påtager sig ikke noget ansvar i forhold til dispositioner, der er foretaget i tillid til ovenstående nyheder, og investorer opfordres til at søge professionel rådgivning forud for enhver værdipapirinvestering.