Find svar på dine (investerings)spørgsmål
03. mar. 2021 kl. 10:48
9719 visninger

Find svar på dine (investerings)spørgsmål

Hvad betyder rebalancering? Hvordan fungerer aktieindeks? Og hvad er sammenhængen mellem afkast og risiko? Har du et spørgsmål til investering, kan du måske finde svar i vores håndbog.

Siden vi opdaterede vores online-investeringshåndbog i efteråret 2019, har vi haft besøg af flere tusinde på siden. Investeringshåndbogen tager dig igennem de vigtigste emner både før, under og efter investering. Så har du et emne inden for investeringsområdet, du gerne vil have genopfrisket eller læse mere om, kan du blive klogere i Investeringshåndbogen.

Klik her og se artiklerne i investeringshåndbogen


Læs blandt andet om:

Hvorfor er investering en god idé for alle?
Læs også

Hvorfor er investering en god idé for alle?

Læs artikel

Hvorfor investere? Der er mange gode grunde til, at vi alle skal investere vores penge. På en helt almindelig lønkonto bliver de nemlig stille og roligt mindre værd. Og da vi samtidig bliver ældre, skal pengene række længere. Her kan du blive klogere på, hvorfor det er vigtigt, at dine penge arbejder for dig, mens du sparer op.

Hvad er et aktieindeks?
Læs også

Hvad er et aktieindeks?

Læs artikel

Du har sikkert hørt forskellige aktie- eller investeringsindeks omtalt i nyhederne - måske uden at lægge mærke til det. Her kan du læse, hvorfor de er vigtige, og hvordan de bruges til at vise udviklingen inden for både aktie- og obligationskurser.

Økonomiske kriser kommer og går
Læs også

Økonomiske kriser kommer og går

Læs artikel

En økonomisk krise er ikke nødvendigvis en negativ ting for dig som investor. For historikken viser, at en krise altid bliver afløst af et opsving, og derfor kan du ofte gøre de bedste investeringer, når krisen topper.

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

2,9
Baseret på 12 anmeldelser

Måske vil dette også interessere dig