Få indblik i dine investeringer

Få indblik i dine investeringer

På sydinvest.dk kan du nemt og hurtigt få alt at vide om dine investeringer i Sydinvest. Her kan du få dugfriske nyheder om investeringsmarkederne, se de historiske og daglige afkast i fondene og samtidig følge dine investeringer på nærmeste hold.

De fleste, der investerer i en investeringsforening, kan godt lide at følge lidt med på sidelinjen for at se, om det nu går godt med investeringerne. I Sydinvest tilstræber vi den størst mulige åbenhed i foreningen, og du kan derfor finde et væld af informationer på sydinvest.dk. Hjemmesiden er både til dem, der vil have et hurtigt overblik, og til dem, der vil dykke mere ned i detaljerne om investering og de enkelte afdelinger.

Nyheder om markederne

Vi lægger løbende nyheder om finansmarkederne op på sydinvest.dk, så du kan følge med i, hvordan det går dine investeringer. I krisetider som fx under COVID-19 i 2020 og Ruslands invasion af Ukraine vil nyhedsmængden vokse, så investorerne er klædt bedst muligt på.

Sydinvests nyhedsbrev

Vil du være på forkant med nyhederne og sikre dig, at du får alle relevante nyheder fra Sydinvest, kan du tilmelde dig vores nyhedstjeneste på hjemmesiden. Tilmeld dig på sydinvest.dk/nyhedsbrev, og bliv opdateret om investeringsmarkedet.

Se dagens kurser

Fondsoversigten (Fonde) er den mest besøgte side på sydinvest.dk. Her opdaterer vi kurser på alle fondene minimum tre gange dagligt. Du kan også finde de aktuelle købs- og salgskurser, indre værdi, dagens afkast samt fakta-ark for alle Sydinvests fonde. Det er her, du kan blive klogere på, hvordan det går med din investering.

Et væld af informationer

Klikker du dig fra fondsoversigten ind på de enkelte fonde, kan du finde et tag selvbord af informationer om dine investeringer. Læs om fondens ansvarlighedsprofil, se den seneste kvartalskommentar, og få samtidig et godt indblik i afkastet i fonden.

Derudover kan du under punktet ”Beholdning” få et hurtigt overblik over de selskaber eller obligationer, du har investeret i gennem Sydinvest. På den måde kan du følge dine investeringer på nærmeste hold.

Omkostninger

Mange investorer vil også gerne kende omkostningerne bag deres investeringer. På hjemmesiden kan du også se, hvilke omkostninger der er ved at investere i Sydinvest.

Horisont og brochurer

Som medlem af Sydinvest får du automatisk medlemsbladet Horisont tilsendt. Men du kan også læse Horisont på hjemmesiden.

 

Her finder du også aktuelle brochurer om foreningens fonde, vedtægter og prospekter samt hel- og halvårsrapporter. Du kan bestille det meste og få det tilsendt med posten – eller downloade det og læse det på skærmen.

Kom hele vejen rundt om investering

Sydinvest har udarbejdet en online-investeringshåndbog, hvor du bliver ført igennem de vigtigste emner både før, under og efter investering.

Hvis du vil vide mere om investering – eller bare genopfriske din viden – finder du investeringshåndbogen på sydinvest.dk/investering

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

Vær den første til at anmelde