Horisont

Europæisk økonomi blomstrer op i skyggen af politisk usikkerhed

Europæisk økonomi er langt om længe ved at lægge krisen bag sig. Væksten er solid, stemningen blandt forbrugere og virksomheder er den bedste i 17 år, og arbejdsløsheden falder. Men i kulissen lurer der fortsat usikkerhed om EU’s fremtid.

4.00 min. Læs artikel

Billige aktier er ikke altid billige nok

De såkaldte valueaktier er kendetegnet ved, at de på flere nøgletal ser billige ud. Men nogle gange er der en grund til, at de er billige, og så skal man holde fingrene fra dem.

3.30 min. Læs artikel

Positive toner på aktiemarkederne

Den militære optrapning i Nordkorea fyldte meget i mediebilledet i sidste tredjedel af 2017. Det har dog ikke haft den store indflydelse på udviklingen på de finansielle markeder, men kan potentielt få det. Perioden har været karakteriseret af stabile obligationsrenter, generelt stigende aktiekurser og mindre udsving i valuta­kurserne end tidligere på året.

4.00 min. Læs artikel

Elektronisk tilmelding til generalforsamling

Tilmeldingen til generalforsamlingen i Investeringsforeningen Sydinvest foregår elektronisk. Den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Sydinvest finder sted kl. 15 den 22. marts 2018 i Sønderjyllandshallen, H.P. Hanssens Gade 7 i Aabenraa.

2.00 min. Læs artikel

Øvrige artikler:

Du får udbytte - og du får afkast

Investering handler om at få dine penge til at blive til flere. Men hvordan ved du, hvad du har tjent på din investering? Hvornår kan du sætte to streger under resultatet? Her er afkast og udbytte to begreber, der er gode at have styr på.

2.30 min. Læs artikel

Sydinvest Blandede Fonde

For at sikre et fornuftigt afkast af opsparingen er det vigtigt at investere i bl.a. værdipapirer. Den meget lave danske rente gør, at det ikke er en god idé at have pengene stående på en konto i bankerne. Hvis man ikke interesserer sig så meget for investeringer, er Sydinvests blandede fonde en nem og fleksibel måde at få investeret på uden det store tidsforbrug.

3.00 min. Læs artikel

Kort & Godt

Små og store nyheder fra Sydinvest: Læs om udbytter, nyt layout på sydinvest.dk, amerikanske nøgletal og Sydinvest Globale EM-aktier, som var vores højdespringer i 2017.

1.00 min. Læs artikel