Horisont

De små grå under lup

Investorpsykologi var et af emnerne på investormøderne i år, og det inspirerede til 
flere spørgsmål i pauserne. Efter premieren i Kolding fik vi hurtigt fat i afdelingsdirektør Niels Skovvart til et interview for at høre nærmere om emnet

2.30 min. Læs artikel

Historien om Børsen på Slotsholmen

Børsen på Slotsholmen i København har levet et omskifteligt liv, siden Christian IV fik tegnet bygningen i 1618. Faktisk var bygningen i begyndelsen et pakhus, før den senere blev anvendt som fondsbørs. I dag ejes bygningen af Dansk Erhverv.

4.00 min. Læs artikel

Den dag de tog indernes penge

I 2016 gjorde Indiens premierminister fra den ene dag til den anden landets store sedler ugyldige. Efter en periode med stor uro har inderne dog taget reformen til sig, og Indiens økonomi er vendt styrket tilbage.

3.30 min. Læs artikel

Handelskonflikt spøger på markederne

Den lurende handelskrig mellem USA på den ene side og Kina samt resten af verden på den anden side har kastet lange skygger over finansmarkederne. Den amerikanske økonomi udviser fortsat stor styrke, men andre steder er der tegn på afmatning i væksten. Obligationer og aktier fra Emerging Markets har været særligt udsatte og har set store kursfald.

4.30 min. Læs artikel

Øvrige artikler:

Ny bæredygtig og passiv investeringsmulighed

Sydinvest lancerer i november en ny global aktieafdeling med fokus på bæredygtighed. Den nye afdeling får navnet Sydinvest Morningstar Global Markets Sustainability Leaders. Det er en passiv afdeling, der følger et indeks udviklet af analysebureauet Morningstar.

2.30 min. Læs artikel

Obligationer: Hvad skal du vælge?

Obligationer fylder meget i danskernes porteføljer, og en stor del af Sydinvests fonde er da også obligationsfonde. Tilbuddene er mange, når man ønsker at investere i obligationsfonde.

2.30 min. Læs artikel

Kort og godt

Små og store nyheder fra Sydinvest: Læs blandt andet om forudbetalt udbytte, om en donation i milliardklassen og om en analyse, der viser at 3 danske virksomheder er blandt verdens 20 mest værdiskabende.

1.30 min. Læs artikel