Ny direktør for Syd Fund Management A/S

Visninger: 3138 Dato: 24. apr. 2020 kl. 14:10

Forvaltningsselskabet bag Sydinvest får den 3. juli ny direktør, idet Eskild Bak Kristensen går på pension. Investeringsdirektør Steffen Ussing overtager posten.

Den 3. juli 2020 bliver skiftedag i toppen af investeringsforvaltningsselskabet Syd Fund Management A/S, der står bag Investeringsforeningen Sydinvest og flere andre foreninger. Eskild Bak Kristensen går efter 16 år på posten som leder af forvaltningsselskabet på pension, og han bliver efterfulgt af Steffen Ussing, der har en lang karriere på investeringsområdet bag sig. Steffen Ussing kommer fra en stilling som investeringsdirektør i Sydbank, og har arbejdet med investering professionelt i 25 år.

Eskild Bak Kristensen går på pension
Når Eskild Bak Kristensen går på pension, sker det med mange gode minder i bagagen på trods af større lovgivningsmæssige krav, stort fokus på compliance og senest en Coronakrise.

Eskild Bak Kristensen

Eskild Bak Kristensen

Da Eskild startede som direktør, havde forvaltningsselskabet omkring 15 mia. kroner under forvaltning. Det er nu steget til 46 mia. kroner. Eskild hæfter sig især ved det glædelige, at det med etableringen af Syd Fund Management A/S er lykkedes med at få en bred ejerkreds blandt de banker, der distribuerer Sydinvests produkter. ”Efter så mange gode år er det vemodigt at skulle takke af. Men jeg ved, at Syd Fund Management A/S og Sydinvest står stærkt. Jeg overlader samtidig direktørstolen til Steffen Ussing, som jeg kender som en dygtig og meget værdsat investeringsdirektør i Sydbank, så jeg er helt tryg ved at give stafetten videre,” udtaler Eskild Bak Kristensen.

Ny direktør med lang investeringserfaring
Steffen Ussing har arbejdet med investering i 25 år. Han er bankuddannet og har gennemført interne lederuddannelser i Sydbank og suppleret med Strategi og forretningsudvikling på CBS og en bestyrelsesuddannelse fra Århus Universitet.

”Det har altid været, og er det måske især i disse tider, et utroligt stort ansvar at sikre kundernes investeringer. Jeg kender Syd Fund Management A/S og Sydinvest særdeles godt som topprofessionelle partnere, når det kommer til at investere kundernes penge. Jeg ser frem til at kunne fortsætte det gode arbejde,” siger Steffen Ussing. Han skifter til Syd Fund Management A/S den 1. juni og overtager som direktør den 3. juli. Samtidig udtræder han af Syd Fund Managements A/S bestyrelse. Steffen Ussing er 51 år og bor i Fredericia. Syd Fund Management har over 76.000 investorer og 46 mia. kr. under forvaltning.

Steffen Ussing

Steffen Ussing

Tilbage