Ny investeringsmulighed med lav volatilitet

Visninger: 5413 Dato: 11. maj. 2020 kl. 11:00

Sydinvest lancerer den 11. maj 2020 en ny global aktiefond, der investerer i aktier med lav volatilitet: Sydinvest Verden Lav Volatilitet Indeks.

I maj lancerer Sydinvest en ny aktiefond, der investerer globalt i aktier med lav volatilitet. Det vil sige i aktier, som forventes at have lavere udsving i afkastet end det brede aktiemarked. Risikoen forventes derfor at være lavere i denne fond end i almindelige globale aktiefonde.

Sydinvest Verden Lav Volatilitet Indeks er en passivt forvaltet fond og vil følge MSCI World Minimum Volatility (EUR) Index. Vi tilrettelægger altså investeringerne, så de afspejler det bagvedliggende indeks så tæt som muligt. På den måde kan vi holde omkostningerne lave i fonden (0,5 %).

Fonden vil være et godt supplement til Sydinvests eksisterende fonde og enkeltpapirer. Den kan fx have interesse for obligationsinvestorer, som ønsker at bevæge sig ud ad risikokurven i lyset af de generelt lave renteniveauer globalt og efter de store kursfald på aktiemarkederne i 2020. Aktieinvestorer, som ønsker en lavere risiko efter stigningen i den generelle markedsvolatilitet, kan ligeledes have glæde af den nye fond.

Ny skattestruktur
Sydinvest Verden Lav Volatilitet Indeks er en nyskabelse på investeringsområdet, hvad angår udbytte og beskatning. Fonden er oprettet som en lagerbeskattet fond, men den betaler stadig udbytte. Faktisk vil 70 % af afkastet i årets første 11 måneder blive udbetalt som udbytte, hvis det er positivt. Samtidig bliver den fra 2021 aktieindkomstbeskattet, hvor lignende fonde ellers typisk vil være kapitalindkomstbeskattede.


Hent brochuren Sydinvest Verden Lav Volatilitet Indeks

 

Sydinvest Verden Lav Volatilitet Indeks  
ISIN DK0061281490
Omkostninger 0,50 %
ÅOP 0,60 %
Indirekte handelsomkostninger 0,04 %
Tegningsperiode 11/5-26/5-2020
Børsnotering Ja


Der er tegningsperiode i fonden fra den 11. maj - 26. maj, hvorefter fonden vil blive børsnoteret.

Her kan du læse mere om fonden:

Se CI-dokument

Se prospekt

Se vedtægter

Hent tegningsdokument

 

Tilbage