Nyt layout på sydinvest.dk

Visninger: 2278 Dato: 24. nov. 2017 kl. 11:50

Sydinvest har relanceret sydinvest.dk med nyt layout og ny præsentation af foreningens fonde.


Med det nye layout er målet, at indholdet bliver lettere at læse og navigationen mere overskuelig, uanset om du besøger sitet fra en PC eller en bærbar enhed.

Nyt navn til menupunkt: Fonde
Det tidligere menupunkt ”Afdelinger” skifter navn og hedder nu ”Fonde”, da det dækker bredere over alle investeringsmulighederne i Sydinvest. Fonde omfatter altså aktieinvesteringer, obligationsinvesteringer og Sydinvests blandede fonde. Klikker du på ”Fonde”, kommer du ind på den velkendte overbliksside, der indeholder alle foreningens fonde. Her kan du bl.a. se dagens og årets afkast. I undermenuen har du også mulighed for at vælge kun at få vist Aktier, Obligationer eller Blandede fonde.

Ét samlet overblik over din investering
Fremadrettet skal du ikke navigerer rundt på forskellige undersider for at finde oplysninger om den enkelte fond. Nu finder du alt om en specifik fond på én og samme side. Det giver dig et bedre overblik, hvis du fx anvender en bærbar enhed. Ønsker du at læse om et specifik område, kan du anvende genvejene øverst. Her kan du springe mellem afsnittene Afkast, Beholdninger og fordelinger, Risiko og Omkostninger. Du kan altid komme retur til toppen ved at klikke på Profil.


 
Siden anvender responsive-design
Sydinvest.dk tilpasser og skalerer indholdet automatisk til alle typer og størrelser skærme, uanset om du ser siden på en computer, tablet eller smartphone.

Har du spørgsmål, kommentarer eller skulle du opleve en fejl på siden, så hører vi gerne fra dig på 7437 3326 eller michael.jessen@sydinvest.dk

Tilbage