Største udbytteudbetaling siden 2010

Visninger: 6606 Dato: 06. dec. 2017 kl. 10:00

Investorerne kan glæde sig over store udbytter i 2018. Faktisk bliver udbetalingen fra Sydinvest den største siden 2010.

Vi forventer, at Sydinvest i januar måned udbetaler udbytter i omegnen af ca. 1,6 milliarder kroner til investorerne. Det er det største udbytte, Sydinvest har udbetalt siden 2010, og ca. det dobbelte af sidste års udbytteudbetaling på 820 millioner kr.

Det er især fonde som Sydinvest HøjrenteLande og Sydinvest Fjernøsten, hvor vi forventer, at der vil gå store udbytter fra. I disse fonde er formuerne store, samtidig med at de forventede udbytter er høje. Her forventer vi, at de udbetalte udbytter kommer til at ligge på henholdsvis 406 millioner kr. og 227 millioner kr. Ser man i stedet på udbytte pr. bevis, er topscoreren Sydinvest Danmark med 25,10 kr. pr. bevis.

Geninvestering kan betale sig
For mange investorer varmer de udbetalte udbytter efter et par dyre måneder, men for de fleste er det faktisk en god ide at geninvestere udbytterne. På den måde får investor frem over også afkast af det udbytte, der er udbetalt. Vi anbefaler derfor altid, at man tager et møde med sin rådgiver for at høre om mulighederne for geninvestering af udbytterne.

Udbytteudbetalingen er beregnet ud fra vores forventede udbytter pr. 9. november 2017.

Se de forventede udbytter her
Læs mere om udbytte og afkast her

Af Anders Øhrberg Thrane, Sydinvest den 06. december 2017.

Tilbage