Sydinvest udbetaler udbytter
– kurserne falder

Visninger: 3564 Dato: 20. jan. 2020 kl. 16:00

Udbytterne trækkes automatisk fra i kurserne tirsdag den 21. januar 2020 og udbetales efterfølgende til investorerne. Udbytterne forventes at være på investorernes konti den 23. januar 2020.

Udbytter betyder kursfald
Vi oplever hvert år flere investorer, der kontakter Sydinvest pga. kursfald i forbindelse med udbyttebetaling. Årsagen er ofte, at investorerne ikke er opmærksomme på, at vi har udbetalt udbytte. Når vi udbetaler udbytte, bliver der taget en del af formuen i fondene og udbetalt til investorerne. Det vil sige, at investorerne får flere penge på kontoen, mens formuen i fondene bliver mindre. Derfor vil kurserne falde med værdien af udbyttebetalingen.

I år udbetaler Sydinvest ca. 745 mio. kr. i udbytter.
Du kan se de foreløbige udbytter her

Foreløbige udbytter
Størrelsen af udbytterne skal endelig godkendes af generalforsamlingen, der afholdes den 1. april 2020. Derfor er der mulighed for, at det udbetalte foreløbige udbytte fra januar kan blive justeret op som følge af generalforsamlingens endelige godkendelse. Hvis der er udbetalt for meget i januar, vil det blive betragtet som frivilligt udbytte.

Hvad med skatten?
Sydinvest har udarbejdet en skatteguide, der vejleder dig i, hvordan du kontrollerer din skat, hvis du ejer investeringsbeviser.

Læs skatteguiden her (PDF)

 

Tilbage