Sydinvest vinder pris i mørkt marked

Visninger: 1920 Dato: 16. apr. 2020 kl. 15:35

Sydinvest vinder pris for investeringer i Emerging Markets-aktier for andet år i træk. Et lille lyspunkt i nogle mørke markeder.

Hvert år uddeler fintech-virksomheden Refinitiv (tidligere Thomsen Reuters) priser for årets bedste investeringsfonde og –foreninger også kaldet Refinitiv Lipper Fund Awards. Her kan Sydinvest glæde sig over igen at have vundet en Lipper Fund Award på det nordiske marked for præstationerne i Sydinvest BRIK Akk. i kategorien Emerging Markets-aktier – 5 år. 

”Vi er glade og stolte over igen i år at have fået tildelt en Lipper Fund Award for vores Sydinvest BRIK Akk.,” forklarer fondsdirektør Niels Skovvart. ”At få tildelt prisen i disse tider, hvor markederne ser mørke og dystre ud, kan virke underligt, men vi glæder os over, at vi over en lang tidshorisont har givet værdi til vores investorer.” 

Baggrund for pris
Porteføljeteamet bag Sydinvest BRIK Akk. har vundet Refinitiv Lipper Fund Award-prisen for fondens afkast på 5 års sigt i kategorien Emerging Markets-aktier. Dataene bag prisen er pr. 31. december 2019.

I år er uddelingen af priserne foregået under væsentlig anderledes omstændigheder. De fysiske prisoverrækkelser er aflyst pga. risikoen for smitte med coronavirussen, og både investeringsfonde og –foreninger kan se tilbage på et 1. kvartal i 2020 med store kursfald på børserne.

Tilbage