Tilmelding til investormøder
15. aug. 2022 kl. 13:10
11422 visninger

Tilmelding til investormøder

Til efteråret kommer vi rundt til otte byer med vores investormøder. Der har været stor interesse for møderne. Flere byer har nu venteliste, men der er stadig pladser ledige i Herning, Odense, Aalborg og få ledige i Esbjerg og Aarhus.

Så er det ved at være tid til investormøder igen. Traditionen tro turnerer vi hele landet rundt i oktober måned med et tætpakket program med finansielle nyheder og underholdning. 

Indtil videre har investeringsmarkederne i 2022 nærmest budt på den perfekte storm med tab på både aktier og obligationer til følge. Direktør Steffen Ussing og Cheføkonom Søren Kristensen vil tage hånd om den faglige del af aftenen, hvor vi vil give et indblik i markedernes udvikling og stille skarpt på et aktuelt emne.

Stærkt vanedannende er det bedste ord til at beskrive dette års underholdning, som Mark & Christoffer står for. Navnene vækker muligvis ikke genklang, men der er garanti for god underholdning. De to sangere har spillet og sunget i både indland og udland, og de har snart 25-års jubilæum som duo. Her er opskriften den samme: to sangstemmer, to guitarer, fantastiske sange, godt humør og gedigent håndværk.

Sådan lyder det, når magi opstår
Læs også

Sådan lyder det, når magi opstår

Læs artikel


I pausen
I pausen serverer vi et let traktement.

Er der udsolgt?
Så kan du komme på ventelisten. Tilmeld dig ventelisten via tilmeldingsmodulet (tryk på linket ude til siden). Du kan også ringe til os - se kontaktinfo nedenfor.

Hvis du bliver forhindret
Så send en mail til si@sydinvest.dk eller ring til os på 7437 3300.

Praktisk informationer
Alle investormøderne begynder kl. 19.00. Først til mølle princip gælder ved tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Adgangskort sendes via e-mail, som du oplyser ved tilmelding. I e-mailen er dit adgangskort til investormødet vedhæftet, og vi opfordrer dig til at printe det ud og medbringe på papir. Adgangskortet vil blive scannet i døren til investormøderne.

Husk, at du kun kan bestille 2 billetter pr. husstand via hjemmesiden. Hvis du har behov for flere, så kontakt os.

Investormøder og COVID-19
Vi håber ikke, at vi vil se nye covid-19-restriktioner, men skulle det ske, vil vi selvfølgelig tage højde for de ændrede sundhedsanbefalinger.

Kontaktinformation
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 7437 3300 - mail: si@sydinvest.dk

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

3,1
Baseret på 40 anmeldelser