Horisont artikelarkiv

109 nyheder

Obligationer i høj kurs
Obligationer i høj kurs Digital Horisont 15. maj 2023
De store og kraftige rentestigninger lader til at være fortid. Med en flad rentekurve på højere niveauer har investorer udsigt til god beskyttelse og lovende afkast på kort og langt sigt, vurderer porteføljemanager.
Indonesien i slipstrømmen af elbiler
Indonesien i slipstrømmen af elbiler Digital Horisont 15. maj 2023
Når snakken falder på Fjernøsten, er det ofte Kina, Indien eller it-selskaberne fra Korea og Taiwan, som tager dagsordenen. Men Sydøstasien har også meget at byde på.
Er energikrisen lagt på køl?
Er energikrisen lagt på køl? Digital Horisont 15. maj 2023
Europas gas- og elpriser er faldet betydeligt siden sensommeren, men flere forhold kan risikere at få energikrisen til at blusse op igen.
2023 Generalforsamling
2023 Generalforsamling Digital Horisont 15. maj 2023
Den 29. marts 2023 var Investeringsforeningen Sydinvest vært for årets ordinære generalforsamling. Her kan du læse mere om generalforsamlingen.
Kort fra Sydinvest
Kort fra Sydinvest Digital Horisont 15. maj 2023
Små og store nyheder fra Sydinvest: Læs blandt andet om, de to nye fonde i Sydinvest.
Investeringsmarkederne
Investeringsmarkederne Digital Horisont 15. maj 2023
For et år siden var Ruslands uventede invasion af Ukraine det store tema for investorerne. Krigen raser fortsat og kræver stadig ofre, men den er gledet i baggrunden hos investorerne. Fokus har været på den faldende inflation og de pengepolitiske perspektiver, som fik en ekstra dimension efter enkeltstående kollapser i banksektoren i USA og Schweiz.
Den optimale aktieportefølje følger økonomiens tidevand
Der er stor forskel på, hvordan forskellige aktiesektorer opfører sig i gode og dårlige tider. En indsigt, som Sydinvests porteføljemanagere udnytter til at positionere porteføljerne og optimere afkastet.
 5 gode råd til aktieinvestering
5 gode råd til aktieinvestering Digital Horisont 09. maj 2023
Drømmen om den gyldne investering lokker mange til at investere i enkeltaktier, men med investeringsformen følger øget risiko. I denne artikel får du gode råd til at navigere i aktiejunglen.
1 af 14