Horisont artikelarkiv

149 nyheder

Kort fra Sydinvest
Kort fra Sydinvest Digital Horisont 02. okt. 2024
Små og store nyheder fra Sydinvest
Investeringsmarkederne
Investeringsmarkederne Digital Horisont 02. okt. 2024
Forventningerne til inflationen og centralbankernes ageren har længe været de styrende faktorer på de finansielle markeder. Det var også tilfældet hen over sommeren, hvor der samtidig kom en frygt for, at den amerikanske økonomi var på vej i recession.
Amerikansk valgkamp med betydning for danske selskaber
Valget mellem Donald Trump og Kamala Harris er et historisk politisk drama, men også en afgørende begivenhed, der har indvirkning på økonomien og investeringsklimaet i USA. For investorer er det som at navigere gennem en storm, hvor enhver ændring af vinden kan få markedet til at skifte retning.
Investerings­kapløb i Andeby
Investerings­kapløb i Andeby Digital Horisont 02. okt. 2024
Når bølgerne går højt på aktiemarkedet, kan det være tillokkende at spekulere i de store udsving – at forsøge at købe på bunden og sælge på toppen. Historien har vist, at det er lettere sagt end gjort. Analyser viser, at du som investor på længere sigt er bedre tjent med at være investeret i en portefølje af aktier med god spredning end ved at søge at identificere disse vendepunkter i markedet.
Til kamp mod de dårlige vaner
Til kamp mod de dårlige vaner Digital Horisont 02. okt. 2024
Hvorfor er det så svært at lægge chipsposen fra sig, når først den er åben, eller slippe mobilen, når det uendelige Facebook-feed ruller? Vi har taget en snak med forsker og bestsellerforfatter Nicklas Brendborg om de dårlige vaners videnskab og vejen til et rigere liv.
Forsvarsindustriens ordrebøger vil være fyldt i flere år
Krig på europæisk jord har styrket offentlighedens forståelse for nødvendigheden af forsvar og sikkerhed. Holdningsskiftet vil øge travlheden i våbenindustrien, vurderer ekspert.
Fra opsparing til nedsparing
Fra opsparing til nedsparing Digital Horisont 02. okt. 2024
For mange seniorer kan det være svært at begynde at bruge af opsparingen. Forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen skriver her om overgangen fra opsparing til nedsparing.
Indeksfonde
Indeksfonde Digital Horisont 02. okt. 2024
Udover aktive investeringsfonde udbyder Sydinvest en række indeksfonde, der kan være et godt supplement til eksisterende investeringer. Da indeksfonde alene skal følge et indeks, er de som regel billigere end andre aktiefonde, men til gengæld kan de ikke slå deres marked.
1 af 19