Sydinvest Formue

Investér din opsparing nemt og overskueligt

Sydinvest Formue er en stærk kombination af aktier og obligationer, der er skræddersyet til dig, der gerne vil have plejet din opsparing af professionelle. Så mangler du tiden eller interessen for selv at stå for din investering, er Sydinvest Formue noget for dig. Det er let at finde en fond, der passer til dine behov og dit temperament. Du kan nemlig vælge mellem 5 fonde med forskellige risikoprofiler.


Formue Obligationer

Ønsker du lavest mulige risiko?

Sydinvest Formue Obligationer indeholder udelukkende obligationer. Da obligationer typisk har de mindste udsving, er risikoen mindst i dette produkt.

Læs mere om Formue Obligationer

Afkast: 1 år 3 år 5 år
6,02 % - -

Afkast pr. 01/07/2024


Formue Konservativ

Er du en forsigtig investor, der ønsker stor stabilitet?

Hvis du ønsker at din investering ikke kun indeholder obligationer, men også en mindre andel af aktier, er Sydinvest Formue Konservativ noget for dig.

Læs mere om Formue Konservativ

Afkast: 1 år 3 år 5 år
8,2 % 0,11 % 5,26 %

Afkast pr. 01/07/2024


Sydinvest Formue Balanceret

Er du til lidt mere risiko med mulighed for lidt højere afkast?

Sydinvest Formue Balanceret har stadig en overvægt af obligationer, men vi har gjort rum til flere aktier end i Konservativ. Det giver en lidt højere risikoprofil, men også større mulighed for højere afkast.

Læs mere om Formue Balanceret

Afkast: 1 år 3 år 5 år
11,36 % 4,9 % 20,4 %

Afkast pr. 01/07/2024


Sydinvest Formue Vækstorienteret

Er du en mere risikovillig investor med en længere investeringshorisont?

Sydinvest Formue Vækstorienteret har en overvægt af aktier, hvilket giver gode muligheder for et højt afkast. En solid base af obligationer holder risikoen på et moderat niveau.

Læs mere om Formue Vækstorienteret

Afkast: 1 år 3 år 5 år
15,54 % 12,71 % 41,3 %

Afkast pr. 01/07/2024


Sydinvest Formue Offensiv

Er du på jagt efter højt afkast og villig til at acceptere store udsving?

Sydinvest Formue Offensiv har den højeste andel af aktier, hvilket giver både store udsving og mulighed for højt afkast. Produktet er ideelt til dig med en lang investeringshorisont og en relativt høj risikovillighed.

Læs mere om Formue Offensiv

Afkast: 1 år 3 år 5 år
18,23 % 19,07 % 54,41 %

Afkast pr. 01/07/2024

Hent brochuren

Læs mere om Sydinvest Formue og find en investering til dit temperament.

Download brochuren Få brochuren tilsendt

Hvad består din investering af?

Når du investerer i Sydinvest Formue, får du en bred investering, der er sammensat af aktier, obligationer og alternativer. Du får også adgang til værdipapirer, som almindelige investorer normalt ikke har adgang til.

Aktier

Aktieinvesteringer giver historisk set et højere afkast på langt sigt. Undervejs kan der dog ske store udsving i kurserne, hvilket betyder, at man på kort sigt skal kunne acceptere tab.

Obligationer

Det stabile element i en portefølje udgøres af obligationer. Her får man et stabilt afkast, da der er færre risici, men samtidig er muligheden for høje afkast mindre.

Alternativer

Med Sydinvest Formue får du også investeringer i såkaldte Alternativer. Det vil sige investeringer i infrastruktur, ejendomme, guld, private equity og private credit.

For at blive klogere på, hvordan din fordeling af aktier, obligationer og alternativer skal se ud, er det vigtigt, at du kender din risikoprofil og investeringshorisont. Her anbefaler vi, at du tager en snak med din rådgiver i dit pengeinstitut.

Lad professionelle investere dine penge

I Sydinvest overvåger professionelle investeringsspecialister fondene. De sørger løbende for, at der er den optimale sammensætning af aktier og obligationer ud fra forventninger til de finansielle markeder og fondenes risikoprofil. På den måde kan du få spredt din opsparing på både aktier og obligationer – indenlands og udenlands – med én enkelt investering uanset størrelsen.

Få nyt fra markedet

Som modtager af vores nyhedsbrev får du bl.a.:

  • Nyheder om investeringsmarkedet
  • Fondsdirektørens månedskommentar
  • Kvartalsforventninger
  • Invitation til investormøder

Derudover kan du modtage information om nye fonde, udbytteprocenter og udbetalingsdatoer, ændringer i investeringspolitik og lignende.

Du kan forvente mellem to og fire nyhedsbreve i løbet af en måned med nyt fra investeringsmarkederne og Sydinvest.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Om nyhedsbrevet

Sydinvest overholder gældende regler for persondata. Du kan læse mere om vores håndtering af data her. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du klikke på linket “Afmeld nyhedsbrev”, som altid står nederst i de mails, vi udsender. Vi anvender mail-programmet Brevo til udsendelse af nyhedsbreve. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til, at dine personoplysninger bliver overført til og behandlet af Brevo i overensstemmelse med deres Privatpolitik. For at optimere brugeroplevelsen indsamler vi statistik på, om brugeren åbner nyhedsbrevet, og hvilke links der klikkes på. Det gør vi ved brug af tracking-værktøj. Data videregives ikke til tredjepart.

Vil du investere i Sydinvest Formue?

Inden du investerer i Sydinvest Formue, er det altid en god idé at tage en snak med din rådgiver.

Kontakt dit pengeinstitut og hør, hvordan du kan investere i lige præcis den risikoprofil, der passer til dine behov.

Fakta om Sydinvest Formue

Sydinvest Obligationer

ISIN: DK0061806981
Risikoklasse: 2
Transaktionsomk.: 0,17 %
Løbende omk.: 0,68 %

Sydinvest Konservativ

ISIN: DK0060749281
Risikoklasse: 2
Transaktionsomk.: 0,09 %
Løbende omk.: 0,87 %

Sydinvest Balanceret

ISIN: DK0060749364
Risikoklasse: 3
Transaktionsomk.: 0,13 %
Løbende omk.: 1,15 %

Sydinvest Vækstorienteret

ISIN: DK0060749448
Risikoklasse: 3
Transaktionsomk.: 0,15 %
Løbende omk.: 1,47 %

Sydinvest Offensiv

ISIN: DK0060749521
Risikoklasse: 4
Transaktionsomk.: 0,12 %
Løbende omk.: 1,55 %

Du skal være opmærksom på afkast og risiko - to sider af samme sag

Der er risiko forbundet med at investere i Sydinvest Formue, og afkastet i fondene kan blive negativt. Derfor bør du tale med din rådgiver, inden du investerer. Vi anbefaler også, at du læser seneste prospekt og Central Information for de enkelte fonde, som du kan finde via siden her www.sydinvest.dk/fonde

Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Materialet er udarbejdet af Syd Fund Management A/S, som fraskriver sig ethvert ansvar for tab i forbindelse med dispositioner, der er foretaget alene på baggrund af materialet på denne hjemmeside.

Materialet er ikke og må ikke opfattes som en opfordring til at handle andele i foreningen. Sydinvest påtager sig intet ansvar for ændrede forudsætninger eller eventuelle fejl i materialet.