Horisont artikelarkiv

118 nyheder

Ikke alt er negativt. Der sker også fremskridt  i verden
Mens aviser og tv-nyheder ofte er fulde af konflikt og krig, kan det være rart at tænke på, at der også sker fremskridt i verden. Og ikke kun på den teknologiske front. Vi har set på nogle af de positive nyheder rundt om i verden.
Forbrugerøkonom: Kvinder har flair for investering
Der er ikke lige så mange kvinder, der investerer, som mænd. Og det burde der gøres noget ved, hvis man spørger forbrugerøkonom i ­Sydbank, Ann Lehmann Erichsen. For det er bedre at komme sent afsted, end slet ikke at komme i gang.
Potentialet har ikke været større i 15 år
Potentialet har ikke været større i 15 år Digital Horisont 02. okt. 2023
Renteniveauet ser ud til at have nået toppen, og det får obligationer til at se mere attraktive ud end længe, vurderer chefporteføljemanager.
Solid start for megatrends
Solid start for megatrends Digital Horisont 02. okt. 2023
Potentialet i at investere i fremtidens store og langsigtede samfundsstrømninger vækker begejstring hos Sydinvests investorer. Nye midler strømmer ind i fonden, og afkastmæssigt er den kommet godt fra start.
Hvad betyder vejret for din investering?
Hvad betyder vejret for din investering? Digital Horisont 02. okt. 2023
Ændrede vejrforhold og klimaforandringer påvirker danskernes hverdage og ferier, men får også stigende betydning for erhvervslivet og de finansielle investorer. Vi har taget en snak om sommerens vejr med Andreas Nyholm, vejrvært på TV2.
Investorer i  kunstig intelligens skal se sig godt for
Begejstringen for kunstig intelligens er enorm og har sendt aktiekursen i mange selskaber i vejret. Investeringspotentialet er fortsat intakt, men det er afgørende at være selektiv, vurderer seniorporteføljemanager.
Hvordan investerer man i Megatrends?
Hvordan investerer man i Megatrends? Digital Horisont 02. okt. 2023
Hvilke veje kan man gå, hvis man vil investere i fremtidens megatrends? Her får du fem cases på temaer og selskaber, der er interessante for Sydinvest som investor.
Kort fra Sydinvest
Kort fra Sydinvest Digital Horisont 02. okt. 2023
Små og store nyheder fra Sydinvest: Læs blandt andet om, de to nye fonde i Sydinvest.
1 af 15