Horisont artikelarkiv

128 nyheder

Det er hele tiden en kamp mellem skjoldet og sværdet
Mens vinteren har sænket sig over frontlinjerne i Ukraine, har de globale stormagter fortsat kurs mod en økonomisk konflikt.
Giv dit udbytte arbejdstøj på
Giv dit udbytte arbejdstøj på Digital Horisont 17. jan. 2024
Når dine investeringer kaster udbytte af sig, er det en god anledning til at gennemgå din portefølje og beslutte, hvor du vil geninvestere udbytterne. På den måde får du dit udbytte til at arbejde videre for dig.
Kunstig intelligens vil ændre måden, vi lever på
Ny teknologi fører dilemmaer med sig, men også interessante muligheder og et enormt potentiale, vurderer forsker i kunstig intelligens.
Særligt en ting bør alle boligejere gøre
Særligt en ting bør alle boligejere gøre Digital Horisont 17. jan. 2024
Boligmarkedet er drevet af individuelle drømme, skiftende livsfaser, nye skatteregler og svingende priser. To eksperter byder ind med viden fra hvert sit felt.
Stor interesse for danske realkreditobligationer
De højere renter har ramt boligejere på deres husleje, men omvendt er det godt nyt for investorerne. Mange danskere har dog et ben i begge lejre, og obligationer er for alvor tilbage i varmen hos private investorer.
Verdens største børser
Verdens største børser Digital Horisont 17. jan. 2024
Der er stor forskel på størrelsen af verdens aktiemarkeder. Her kan du se verdens 15 største børser målt på markedsværdi.
Høj rente at hente på spændende markeder
Høj rente at hente på spændende markeder Digital Horisont 17. jan. 2024
Store rentestigninger i USA har sendt renten i vejret på obligationer fra ­højrentelande. Lande som Brasilien, Indonesien og Polen betaler nu en betydeligt højere rente – faktisk har den kun sjældent været højere i det seneste årti.
Medicinsk udvikling: 5 banebrydende fremskridt
Medicinsk udvikling: 5 banebrydende fremskridt Digital Horisont 17. jan. 2024
Opdagelsen af ny medicin og ændrede behandlingsformer har gennem historien haft stor betydning for befolkningerne rundt om i verden. Vi ser nærmere på fem nyere medicinske gennembrud, der har haft stor betydning for både sundhed og selskaber.
1 af 16