28. apr. 2023 kl. 12:00
4517 visninger

Sydinvest lancerer ny unik aktiefond

Den nye aktiefond Sydinvest Megatrends har fokus på fremtidens selskaber. Med en investering i fonden investerer du direkte i de store og langsigtede samfundsstrømninger, der er med til at definere fremtiden – også kaldet Megatrends.

Stigende levealder, revolutionerende kunstig intelligens, nye forbrugertendenser og gennembrud indenfor livsvigtig medicin. Som tiden går, udvikler samfundet sig, og de fleste kan nikke genkende til, at vores liv har ændret sig drastisk de senere år. Men hvor skal vi hen herfra?

I april lancerer Sydinvest en ny aktiefond, der investerer i selskaber, som skal være med til at definere den verden, vi kommer til at leve i. Ved at positionere sig tidligt mod stærke samfundstendenser kan man øge muligheden for at indfange fremtidens aktievindere.

Investering i fem Megatrends

Sydinvest Megatrends investerer globalt i aktier ud fra fem langsigtede Megatrends – fra demografiske skift og teknologiske landvindinger til nye globale forbrugsmønstre. Investeringsstrategien bag den nye fond lægges ud fra en ambition om, at Sydinvest Megatrends investerer dér, hvor samfundet bevæger sig hen – ikke dér, hvor samfundet befinder sig

Læs også

/megatrends

Læs artikel

Fakta om den nye fond

Sydinvest Megatrends  
ISIN Udbyttebetalende DK0062382628
ISIN Akkumulerende DK0062382891
Løbende omkostninger 1,52 %
Transaktionsomkostninger 0,12 %
Børsnotering Ja
Tegningskurs 100,23

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

4
Baseret på 27 anmeldelser