23. feb. 2022 kl. 10:05
3607 visninger

Fire nomineringer til Morningstar Fund Award

Morningstar har offentliggjort de nominerede til dette års Morningstar Fund Award. Sydinvest er nomineret i fire kategorier – heraf bedste aktie- og obligationshus.

Morningstar er hvert år vært for Morningstar Fund Award, hvor de hædrer de fonde og inve-steringsforeninger, der har gjort det bedst på kort, mellem og lang sigt. 

Flere flotte nomineringer

I år er det blevet til fire nomineringer til Sydinvest, hvoraf to ligger i de prestigefyldte ”Bedste fondshus” inden for ”Aktier” og ”Aktier & Obligationer”. 

Derudover er Sydinvest nomineret for investeringerne i korte danske obligationer og i katego-rien Balancerede, hvor afkastpræstationerne i Sydinvest Balanceret Akk har kastet en nomi-nering af sig. 

”Vi er utroligt stolte af nomineringerne til Morningstar Fund Awards, hvor der hvert år er rift om både nomineringer og priser,” udtaler fondsdirektør Niels Skovvart. ”Vi er selvfølgelig glade for, at Morningstar anerkender vores strukturerede arbejde, men mest af alt er vi glade for, at investorerne har fået nogle gode afkast de senere år.”


Nomineringer til Sydinvest:

  • Bedste Fondshus til Aktier
  • Bedste Fondshus til Aktier & Obligationer
  • Balancerede
  • Danske Obligationer
”Vi er utroligt stolte af nomineringerne til Morningstar Fund Awards, hvor der hvert år er rift om både nomineringer og priser"

Læs mere

Morningstar Fund Award bliver i år annonceret på deres hjemmeside og Linkedin. Vinderne bliver offentliggjort 28. februar, 1. og 2. marts. Læs mere om nomineringerne hos Morningstar.

 

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

3,2
Baseret på 15 anmeldelser

Måske vil dette også interessere dig