Kort fra Sydinvest

Kort fra Sydinvest

KVINDELIGE INVESTORER 
ER MEST VEDHOLDENDE

I de senere år er mange nye investorer strømmet ind på aktiemarkedet. Ifølge en undersøgelse fra Finans Danmark er kvinder mere vedholdende end mænd, når de har kastet sig ud på de finansielle markeder. Og tendensen tiltager over tid. Fx var 67 % af nye kvindelige investorer fra 2015 stadig investorer i 2020. Til sammenligning var tallet kun 59 % for mændenes vedkommende.

 

 FORSLAG TIL GENERALFORSAMLINGEN 

Husk, at forslag til den ordin.re generalforsamling i Investeringsforeningen Sydinvest den 29. marts 2023 skal indsendes medio januar.

AKTIER MED 
LAVERE RISIKO

 

2022 har indtil videre været et hårdt år for aktiemarkederne, der er blevet ramt af den ene dårlige nyhed efter den anden. Året har til gengæld vist berettigelsen af aktiefonden Sydinvest Verden Lav Volatilitet Indeks. Fonden investerer i aktier med mindre risiko end det generelle marked, og det er kommet fonden til gode i løbet af året.

 

 STOR TILSLUTNING TIL
ÅRETS INVESTORMØDER  

Traditionen tro er Sydinvest i fuld gang med årets investorm.der, hvor vi kommer rundt i landet med en god blanding af underholdning og faglige indspark. Der har igen i år været stor tilslutning til møderne, hvor billetterne til tre byer allerede blev udsolgt inden for en uge.

KRAFTIG VÆKST

I GRØNNE OBLIGATIONER

 

Siden 2015, hvor den første grønne obligation blev udstedt i Danmark, er markedet for grønne obligationer vokset til 169 mia. kr., viser tal fra Danmarks Nationalbank. Grønne obligationer karakteriseres ved, at de finansierer nye eller eksisterende grønne projekter, og de indgår bl.a. i den nye fond Sydinvest Blandede Obligationer ESG.

 

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

3
Baseret på 2 anmeldelser