Flot modtagelse af ny fond
16. aug. 2022 kl. 10:08
1201 visninger

Flot modtagelse af ny fond

Med en formue på over 185 mio. kr. i tegning fik Sydinvest Blandede Obligationer ESG en flot lancering i et svært marked.

Lanceringen af Sydinvest Blandede Obligationer ESG er gået over al forventning og tyder på, at der i en svær tid stadig er tiltro til obligationsmarkedet. Investorerne investerede i tegningsperioden for i alt 186 mio. kr. i de to andelsklasser i fonden.

Ansvarlighed i investeringerne er i fokus blandt flere og flere investorer, og det har givet rygstød til fonden, der netop vægter ansvarlighed højt. Derudover samler Sydinvest Blandede Obligationer ESG alle obligationsmarkederne i én fond og vil således både investere i danske obligationer, Investment Grade-virksomhedsobligationer, High Yield-virksomhedsobligationer og obligationer fra de såkaldte højrentelande.

Ansøgning om svanemærke

For at sætte barren ekstra højt har vi en stærk ambition om at få svanemærket fonden i løbet af 2022. Det gør vi, da det for investorerne er en ekstra sikkerhed for, at pengene investeres globalt på en ordentlig og bæredygtig måde. Vi investerer allerede nu efter de regler, der gælder for, at man kan få en svanemærkning.

Fonden er børsnoteret og går i handel den 18. august 2022.

Læs mere om fonden her

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

2,7
Baseret på 21 anmeldelser