Kort fra Sydinvest

Kort fra Sydinvest

Små og store nyheder fra Sydinvest: Læs blandt andet om de historiske hjælpepakker, hvordan futures påvirker dig og den store succes med Investeringshåndbogen.

STOR SCUCESS
MED INVESTERINGS-
HÅNDBOGEN

Siden vi opdaterede vores online-investeringshåndbog i efteråret 2019, har vi haft besøg af flere tusinde på siden.
Har du været forbi?

Investeringshåndbogen tager dig igennem de vigtigste emner både før, under og efter investering. Så har du et emne inden for investeringsområdet, du gerne vil have genopfrisket eller læse mere om, finder du Investeringshåndbogen på sydinvest.dk/investering

HVAD ER EN STOR SCUCESS
OG HVORDAN PÅVIRKER FUTURES DIG?

”Som jorden drejer rundt, skifter døgnrytmen i de forskellige lande. Når vi står op i Danmark, har de fjernøstlige aktiemarkeder længe været i gang, og de sover endnu i USA. Men investeringsforeningerne skal stadig stille priser, selvom de investerer på lukkede markeder.”

Læs om de såkaldte futures, og hvordan man stiller priser på lukkede markeder, på sydinvest.dk/horisont

HISTORISK STORE HJÆLPEPAKKER

I løbet af marts måned satte centralbanker og politikere ind for at holde hånden under økonomierne. Det er blevet til historisk store stimuleringspakker i hele verden.

I USA blev demokrater og republikanere fx enige om en finanspolitisk hjælpepakke på 2.000 milliarder dollars - i omegnen af 14.000 milliarder danske kroner. Det svarer til over 9 % af USA’s bruttonationalprodukt (BNP), hvilket er næsten dobbelt så meget som hjælpepakken under finanskrisen (5 % af BNP i 2008).

HOLD DIG OPDATERET

Sydinvest følger investeringsmarkederne tæt og informerer løbende om udviklingen på markederne – ikke mindst under coronakrisen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så holder du dig orienteret. Gå ind på sydinvest.dk/nyhedsbrev

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

1
Baseret på 1 anmeldelser