Horisont

Ny formand med rødder i matematikken

Sydinvests nye formand, Linda Sandris Larsen, er drevet af en fascination af matematikkens verden. Hun kombinerer sit bestyrelsesansvar med forskning og undervisning på Copenhagen Business School.

3.00 min. Læs artikel

Investorer søger mod Blandede Fonde

Risikospredning på flere aktivklasser, adgang til nye investeringsmuligheder og konkurrencedygtige afkast er en del af forklaringen på den stigende popularitet, som Sydinvest Blandede Fonde nyder hos investorerne.

3.00 min. Læs artikel

Bæredygtige investeringer gør en forskel

EU’s fokus på bæredygtighed betyder store omvæltninger i alle dele af erhvervslivet. Men ifølge ESG-chef Morten Imsgard tvinger investorernes opsparing dermed også selskaberne i en bedre retning.

3.00 min. Læs artikel

Stigende inflation

Kraftige prisstigninger øger omkostningerne i erhvervslivet og truer indtjeningen i virksomhederne. Udviklingen i inflationen følges derfor nøje af Sydinvests porteføljemanagere.

2.00 min. Læs artikel

Stormagter i opgør om fremtidens mikrochips

Den voksende anvendelse af mikrochips i alt fra kaffemaskiner til det nyligt indkøbte F-35 kampfly har forvandlet leveringskapaciteten til et spørgsmål om national sikkerhed og sikring af økonomisk vækst.

3.00 min. Læs artikel

Øvrige artikler:

Centralbanker på overarbejde

Fortsat vaccineudrulning, stigende inflation og øget regulering i Kina var nogle af hovedpunkterne på de finansielle markeder hen over sommeren.

3.00 min. Læs artikel

Kort fra Sydinvest

Små og store nyheder fra Sydinvest: Læs blandt andet om, de to nye fonde i Sydinvest.

1.00 min. Læs artikel