09. jul. 2024 kl. 08:00
375 visninger

Job: Institutional Sales Manager til Sydinvest

Har du interesse for investeringsmarkedet, og forstår du at bygge stærke relationer?

Vi søger en ambitiøs og udadvendt Institutional Sales Manager til Investor Relations i Sydinvests hovedsæde i Aabenraa. Du får ansvaret for på egen hånd at servicere og videreudvikle en række udvalgte samarbejdspartnere. Med direkte reference til afdelingsdirektøren, kommer du til at samarbejde tæt med både kolleger i afdelingen og den øvrige organisation i Sydinvest.

Om jobbet

I Sydinvest vil vi altid gerne være en lille smule bedre i morgen, end vi var i dag. Vi er en af branchens førende investeringsforeninger og samarbejder med flere end 29 pengeinstitutter. Det er i det samarbejde, du vil blive en nøgleperson. Vores ambition er at vækste vores formue, og det er du som Institutional Sales Manager med til at drive. 

 

Et udpluk af dine arbejdsopgaver:
  • Besøge og understøtte samarbejdspartnere i de pengeinstitutter, vi samarbejder med.
  • Folde produktegenskaber ud og forklare investeringer for investeringschefer i pengeinstitutterne.
  • Bidrage til at udvikle Sydinvest med afsæt i dialogen med samarbejdspartnerne.
  • Udarbejde salgspræsentationer i samarbejde med dine kolleger.
  • Svare på investorers produktspørgsmål skriftligt og på telefonen
  • Deltage i udarbejdelse og gennemførelse af Sydinvests pengeinstitutseminar.

Om dig

Fagligt har du en akademisk uddannelse som fx HD-F eller Cand. Merc, gerne med erfaring inden for investeringsrådgivning. Igennem dine tidligere jobs har du vist, at du har sans for at gå i dialog med flere forskellige typer af investorer og samtidig også forstår pengeinstituttets rolle. Du er nysgerrig, og søger aktivt at øge din forståelse af den finansielle sektor og det samspil, Sydinvest indgår i.
Du ser dig selv som en nøgleperson, der kan håndtere mange forskellige opgaver, og som sætter pris på en alsidig hverdag. Du skal være opsøgende og kunne understøtte samt fremme samarbejdspartnernes salg af Sydinvests produkter.
 
Personligt er du serviceminded og udadvendt. Du er bedre end de fleste til at skabe relationer og kan lide dialogen med mange forskellige mennesker. Du er struktureret, proaktiv og har lyst til at prøve forskellige udfordringer af i en spændende organisation, som hele tiden udvikler sig. Du kan arbejde selvstændigt, men har også øje for det gode samarbejde – både med dine nærmeste kolleger, den øvrige del af Sydinvest og dine samarbejdspartnere. Du har let til smil, sætter pris på humor og bidrager til den gode stemning.

Om Investor Relations

Investor Relations er ansvarlig for relationen med og informationen til Sydinvest samarbejdspartnere. Derudover har afdelingen også ansvaret for kommunikation og informationsformidling til investorerne. I afdelingen sidder seks medarbejdere, hvor du bliver den ene ud af to Institutional Sales Managere.

Praktisk information

Vi tilbyder en spændende og udadvendt stilling med en løn, der afspejler dine kvalifikationer.
Vil du vide mere om jobbet, og hvad vi forventer af dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Tine Lund på 74 37 33 17 eller tine.lund@sydinvest.dk

Ansøgning

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest den 16/8-24.. Vi glæder os til at høre fra dig.

Start din ansøgning her

Sydinvest blev etableret i 1987 og har udviklet sig til at være en af Danmarks førende investeringsforeninger. Vi forvalter i dag mere end 80 mia. kr. for vores 90.000 private investorer. Dette sker i tæt samarbejde med 29 pengeinstitutter. I Sydinvest arbejder vi med en vision om at give vores medlemmer ”et rigere liv”. Det er ikke kun i forbindelse med de kontante afkast, vi arbejder med begrebet. Det er også den måde, vi tænker og handler på over for alle vores medlemmer og samarbejdspartnere.

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

Vær den første til at anmelde

Mest læste artikler

23. maj 2024 kl. 15:00

NVIDIA overgår alle forventninger

NVIDIA overgår alle forventninger
19. jun. 2024 kl. 11:00

Ny konge på aktiemarkedet

Ny konge på aktiemarkedet
17. apr. 2024 kl. 09:00

Megatrends: Robotterne kommer

Megatrends: Robotterne kommer
30. apr. 2024 kl. 12:00

Sydinvest vinder europæisk pris

Sydinvest vinder europæisk pris
06. jun. 2024 kl. 15:40

ECB: Første rentenedsættelse siden 2019

ECB: Første rentenedsættelse siden 2019
19. apr. 2024 kl. 12:00

Positive tegn i Kina og fortsat vækst i Indien

Positive tegn i Kina og fortsat vækst i Indien