Tilmelding til generalforsamling 2021

Investeringsforeningen Sydinvest

Forholdsregler i forbindelse med Sydinvest generalforsamling

Som følge af Coronavirus samt de danske myndigheders anbefalinger, har vi i Sydinvest besluttet at tage nogle forholdsregler i forbindelse med den kommende generalforsamling i 2021.

Investeringsforeningen Sydinvests ordinære generalforsamling afholdes den 26. marts 2021 kl. 15 hos Investeringsforeningen Sydinvest, Peberlyk 4, 6200 Aabenraa.

Henset til det udstedte forsamlingsforbud og øvrige anbefalinger fra sundhedsmyndighederne for at hindre smittespredning i forbindelse med COVID-19, henstilles til investorerne at udøve deres investorrettigheder uden at møde fysisk op til generalforsamlingen, men i stedet afgive deres stemme via fuldmagt til bestyrelsen eller ved instruktionsfuldmagt. Investorer, der ønsker at fremføre mundtlige indlæg på generalforsamlingen, har mulighed for at anmode foreningen om at offentliggøre sådanne indlæg på hjemmesiden, i det omfang det vurderes praktisk muligt og hensigtsmæssigt.

Investeringsforeningen Sydinvest er nødsaget til at afstå fra al servering på grund af den helt exceptionelle situation og regeringens påbud. Det er i Investeringsforeningen Sydinvest´s bedste interesse at gennemføre generalforsamlingen på en forsvarlig måde, hvorfor foreningen løbende vil følge myndighedernes anvisninger.

Vi beklager ulejligheden og håber på din forståelse.

 

Tilmelding
Tilmelding sker via nedenstående link, hvor du kan bestille adgangskort, afgive fuldmagt til bestyrelsen eller udfylde en afkrydsningsfuldmagt.
Ønsker du at deltage i generalforsamlingen 2021, skal du være tilmeldt senest den 19. marts 2021.

 

Sådan tilmelder du dig til generalforsamlingen 2021 - læs denne guide

 1. Klik på dette link for at åbne siden til tilmelding
  (Linket åbner et nyt vindue, hvori selve tilmeldingen foregår)
 2. Log ind ved at bruge NEM ID boksen
 3. I menuen 'Generalforsamling' skal du vælge 'Adgangskort'  (Hav venligst lidt tålmodighed her, det kan tage lidt tid.)

   
 4. Bestil adgangskort ved at udfylde og sende formularen. Ønsker du at tilmelde en rådgiver eller fx en ægtefælle, kan du gøre dette samtidigt.

   
 5. Herefter er din tilmelding registreret, og du vil modtage dit adgangskort, når vi er tættere på generalforsamlingen, dog senest 5 dage før.

Når du modtager mail med adgangskort, skal du være opmærksom på, at den kommer fra 'Computershare', der er Sydinvests aktiebog. I denne e-mail er vedhæftet dit adgangskort, som du skal printe ud og medbringe på dagen. På generalforsamlingsdagen bliver adgangskortene scannet, og du får udleveret dine stemmesedler, der er koblet op på dine oplysninger om formuestørrelse fra aktiebogen.

 


Opstår der problemer, eller har du ikke en PC med internet?
Hvis du ikke har mulighed for at tilmelde dig elektronisk, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 74 37 33 00, så hjælper vi dig med tilmeldingen.


Fuldmagt
Sidste frist for afgivelse af fuldmagt er den 19. marts 2021 kl. 23:59
Hvis du vil afgive fuldmagt, skal du klikke på enten Fuldmagt til bestyrelsenAfkrydsningsfuldmagt eller en Fuldmagt til tredjemand. Udfyld dernæst de felter, der vises på skærmen. En fuldmagt til bestyrelsen kræver blot, at du klikker på knappen  'Afgiv fuldmagt'. Bemærk, at fuldmagt tidligst kan afgives 4 uger før generalforsamlingen.


 


Værdipapirfonden Sydinvest
Du har kun stemmeret på generalforsamlingen, hvis du ejer investeringsbeviser i Investeringsforeningen Sydinvest. Ejer du udelukkende beviser i Værdipapirfonden Sydinvest, kan du ikke tilmelde via ovenstående link. Men du er velkommen til at kontakte os på tlf. 74 37 33 00, hvis du gerne vil deltage i generalforsamlingen uden stemmeret.