Tilmelding til generalforsamling 2020

Investeringsforeningen Sydinvest

Forholdsregler i forbindelse med Sydinvest generalforsamling

Som følge af Coronavirus samt de danske myndigheders anbefalinger, har vi i Sydinvest besluttet at tage nogle forholdsregler i forbindelse med generalforsamlingen.

Investeringsforeningen Sydinvests ordinære generalforsamling den 1. april 2020 kl. 15 i Sønderjyllandshallen gennemføres og med dagsorden som tidligere offentliggjort. Vi vil dog forsøge at afkorte selve generalforsamlingen og forventer, at den kan afvikles på højst én time.

For at minimere risikoen for smitte med Coronavirus, har vi besluttet at aflyse det sædvanlige arrangement med kaffe, te og kage til generalforsamlingen. Der vil udelukkende blive serveret flaskevand. Vi håber på vore investorers forståelse for dette.

Vi anmoder om, at du følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og undlader at deltage i generalforsamlingen, hvis du indenfor de sidste 14 dage har været i et land med COVID-19-smittespredning, eller hvis du har været i tæt kontakt med en person, som har fået påvist eller er under mistanke for at være ramt af COVID-19. Der henvises til Sundhedsstyrelsens hjemmeside https://www.sst.dk/coronavirus

Ønsker du i stedet for fremmøde at give fuldmagt til bestyrelsen eller at stemme via afkrydsningsfuldmagt – også selvom du allerede har tilmeldt dig generalforsamlingen – kan du følge nedenstående guide og afgive dine stemmer eller din fuldmagt. Eventuelle fuldmagter skal være afgivet senest den 25. marts 2020 kl. 23.59.

Vi beklager ulejligheden og håber på din forståelse.

 

Fuldmagt - sådan gør du

 1. Klik på dette link for at åbne siden til tilmelding
  (Linket åbner et nyt vindue, hvori selve tilmeldingen foregår)
 2. Log ind ved at bruge NEM ID boksen
 3. I menuen 'Generalforsamling' skal du vælge enten Fuldmagt til bestyrelsen, Afkrydsningsfuldmagt eller en Fuldmagt til tredjemand. Udfyld dernæst de felter, der vises på skærmen. En fuldmagt til bestyrelsen kræver blot, at du klikker på knappen  'Afgiv fuldmagt' på siden 'Fuldmagt til bestyrelsen'

 

Tilmelding til generalforsamling 2020

 

Den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Sydinvest finder sted onsdag den 1. april 2020 i Sønderjyllandshallen, H. P. Hanssens Gade i Aabenraa.
Tilmelding sker via nedenstående link, hvor du kan bestille adgangskort, afgive fuldmagt til bestyrelsen eller udfylde en afkrydsningsfuldmagt.

Ønsker du at deltage i generalforsamlingen, skal du være tilmeldt senest den 25. marts 2020.

 

OBS: Hvis du ejer blandede fonde
Du har kun stemmeret på generalforsamlingen, hvis du ejer investeringsbeviser i Investeringsforeningen Sydinvest. Ejer du udelukkende beviser i blandede fonde som fx. Sydinvest Konservativ eller Sydinvest Balanceret (Værdipapirfonden Sydinvest), kan du ikke tilmelde via nedenstående link. Men du er velkommen til at kontakte os på tlf. 74 37 33 00, hvis du gerne vil deltage i generalforsamlingen uden stemmeret.

Sådan tilmelder du dig til generalforsamlingen 2020 - læs denne guide

 1. Klik på dette link for at åbne siden til tilmelding
  (Linket åbner et nyt vindue, hvori selve tilmeldingen foregår)
 2. Log ind ved at bruge NEM ID boksen
 3. I menuen 'Generalforsamling' skal du vælge 'Adgangskort'  (Hav venligst lidt tålmodighed her, det kan tage lidt tid.)

   
 4. Bestil adgangskort ved at udfylde og sende formularen. Ønsker du at tilmelde en rådgiver eller fx en ægtefælle, kan du gøre dette samtidigt.

   
 5. Herefter er din tilmelding registreret, og du vil efterfølgende få tilsendt dit adgangskort på e-mail.

Når du modtager mail med adgangskort, skal du være opmærksom på, at den kommer fra 'Computershare', der er Sydinvests aktiebog. I denne e-mail er vedhæftet dit adgangskort, som du skal printe ud og medbringe på dagen. På generalforsamlingsdagen bliver adgangskortene scannet, og du får udleveret dine stemmesedler, der er koblet op på dine oplysninger om formuestørrelse fra aktiebogen.

 

Opstår der problemer, eller har du ikke en PC med internet?
Hvis du ikke har mulighed for at tilmelde dig elektronisk, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 74 37 33 00, så hjælper vi dig med tilmeldingen.