Horisont

Et innovativt Kina på vej frem

Kina har udviklet sig fra et land kendetegnet ved kopier og billige produkter til at have fokus på innovative digitale økosystemer og højteknologiske løsninger. Erhvervsjournalist og kinaekspert Christina Boutrup fortæller her om den teknologiske revolution, der foregår i Kina i disse år.

4.00 min. Læs artikel

Sydinvest vinder europæiske priser – igen

Sydinvest BRIK har for andet år i træk vundet europæiske priser inden for aktieinvesteringer på de nye markeder (Emerging Markets).

1.00 min. Læs artikel

Første kvindelige chef for Den Europæiske Centralbank

Europas centralbankchef er kvinde, og hun er ikke en fru hvem som helst. Christine Lagarde er flere gange i sin karriere gået foran som ”første kvinde på posten”. Det gjorde hun igen i slutningen af 2019, da hun blev udnævnt til ny chef for Den Europæiske Centralbank.

3.00 min. Læs artikel

Derfor skal du tilpasse dine investeringer

Hvis du ikke vil gå glip af opturen, når markederne stiger igen, skal du sandsynligvis købe flere aktier. Hvis du vil fastholde din langsigtede investeringsprofil, skal du kigge på din portefølje og sørge for, at den ligger rigtigt.

2.00 min. Læs artikel

Øvrige artikler:

Generalforsamling 2020

Generalforsamlingen i Investeringsforeningen Sydinvest blev i 2020 en historisk en af slagsen. For første gang i foreningens historie var ingen deltagere fysisk til stede på grund af coronakrisen. I stedet blev generalforsamlingen holdt med udgangspunkt i afgivne fuldmagtsstemmer.

2.00 min. Læs artikel

Kort fra Sydinvest

Små og store nyheder fra Sydinvest: Læs blandt andet om de historiske hjælpepakker, hvordan futures påvirker dig og den store succes med Investeringshåndbogen.

1.00 min. Læs artikel

Sydinvest lancerer to nye fonde

Sydinvest lancerer to nye fonde. Få et indblik i dem her.

1.00 min. Læs artikel