16. maj 2023 kl. 12:00
8914 visninger

Stærk lancering af Sydinvest Megatrends

Sydinvest Megatrends er kommet rigtigt godt fra start med en tegning på op imod 600 mio. kr. Den store tegning viser en klar efterspørgsel efter fremtidens selskaber.

Med en samlet tegning på op imod 600 mio. kr. er lanceringen af Sydinvest Megatrends en klar succes. Forventningen er, at der vil være en fortsat interesse for fonden fremadrettet.

”Vi har fået mange spørgsmål og god feedback på vores nye fond her i lanceringsperioden. En tegning på over en halv milliard kr. på to uger vidner om, at investorerne godt kan se potentialet i at fokusere på de store samfundstendenser, når man investerer,” udtaler Steffen Ussing, direktør i Sydinvest. ”Vi forventer, at vi vil se formuen vokse støt i løbet af året, i takt med at vi får bredt kendskabet til fonden ud til de danske investorer.”

"En tegning på over en halv milliard kr. på to uger vidner om, at investorerne godt kan se potentialet"

Nyt investeringsunivers

Hjemmesiden har fået et nyt menupunkt, hvor man kan dykke ned i de fem Megatrends, som indgår i fonden.

”De fleste investorer kan godt se idéen i at fokusere på fremtidens tendenser, men det kræver også et stykke arbejde hos os at forklare, hvorfor Megatrends er så vigtige pejlemærker,” forklarer Steffen Ussing. ”Derfor har vi lavet et nyt Megatrends-univers på vores hjemmeside, hvor man både kan se film og læse meget mere om investeringerne i Sydinvest Megatrends.”

Læs mere på sydinvest.dk/megatrends

Succesfuld tegningsperiode:

I alt valgte 963 investorer at tegne for i alt 480 mio. kr. i de udbyttebetalende og akkumulerende fonde. Derudover har institutionelle kunder købt for over 100 mio. kr.

Beviserne betales den 15. maj 2023 og afregnes kutymemæssigt samtidigt med registreringen i Værdipapircentralen.

Sydinvest Megatrends optages til handel på Nasdaq Copenhagen og kan handles fra og med den 22. maj 2023.

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

3,8
Baseret på 22 anmeldelser