26. feb. 2024 kl. 10:08
73 visninger
Artiklen er leveret af Marketwire og er ikke et udtryk for Sydinvests holdninger, vurderinger eller forventninger.

MT Højgaard sælger ejerandel i færøsk virksomhed som led ...

Entreprenørkoncernen MT Højgaard har solgt sin ejerandel på 80 pct. i færøske RTS Contractors for 5 mio. kr. Køber er den ene af de hidtidige minoritetsaktionærer, Andrias Lamhauge, fremgår det af en meddelelse fra MT Højgaard mandag.

- Med salget tager vi det næste skridt i eksekveringen af beslutningen om at afvikle aktiviteterne i MT Højgaard International kontrolleret og effektivt, så vi kan koncentrere indsatsen om vores velindtjenende danske forretning, siger koncernchef Steffen Baungaard fra MT Højgaard Holding i meddelelsen.

Med salget sætter MT Højgaard Holding punktum for sit virke på Færøerne. Det er aftalt med køber, at RTS Contractors via datterselskabet RTS Bygging opfylder eventuelle forpligtelser på allerede afleverede byggerier.

Desuden indfrier RTS Contractors ved gennemførelse af salget driftskapital i niveauet 11 mio. kr., som MT Højgaard Holding har stillet til rådighed for virksomheden.

Salget vil ikke påvirke MT Højgaards driftsresultat i 2024, da RTS Contractors og øvrige aktiviteter i MT Højgaard International rapporteres som ophørende aktiviteter.

Efter salget af RTS Contractors udgøres MT Højgaard International alene af aktiviteter i Grønland, idet MT Højgaard Holdings ejerandel i Seth er solgt betinget af de angolanske konkurrencemyndigheders godkendelse.

.\\˙ MarketWire



Flemming Thestrup Andersen +45 33 30 80 60 Marketwire, E-mail: finans@marketwire.dk , www.marketwire.dk

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

Vær den første til at anmelde

Mest læste artikler

Skal vi holde dig orienteret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyt fra investeringsmarkedet.

Tilmeld dig her