02 | 04 - Mere viden om investering

Podcasts, webinarer og fora om investering

Hvis du søger et fællesskab eller mere information omkring det at investere, findes der masser af muligheder online. Her kan du både finde alt fra podcasts og investeringsfora til gratis webinarer.

Investering virker som et stort område at kaste sig ud i. Med god grund, for der er meget at tage i betragtning, når man vil investere. Men når det er sagt, handler det også om at kaste sig ud i det. Der er masser af inspiration at hente. Her giver vi nogle eksempler.

Podcasts

  • Millionærklubben på Euroinvestor er en af de få dansksprogede podcasts om investering. Programmet er en både underholdende og lærerig måde at tilegne sig viden om emnet på. Her kan du følge Millionærklubbens porteføljer.
  • Det amerikanske nyheds- og markedsdatabureau Bloomberg er specialiseret i finans. De udgiver en lang række podcasts, bl.a. Taking Stocks, som har fokus på investeringer og analyser af dagens nyheder. Det er en underholdende måde at holde sig opdateret om de store markeder på. Hør mere her.

Webinarer

  • Dansk Aktionærforening tilbyder en række gratis webinarer om investering. De er henvendt til dig, der gerne vil i gang eller dig, der allerede er i gang, men gerne vil blive klogere. Se mere her.

Online fora og sociale medier

  • På nettet kan du finde både blogs og investeringfora, hvor du kan dele erfaringer med andre investorer og få gode råd. Især er der de seneste år kommet meget fokus på investering for kvindelige investorer. Female Invest og Moneypenny er to gode eksempler på det

Skal vi holde dig orienteret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyt fra investeringsmarkedet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Oversigt